את הפשטידה הבאה אני אוהבת להכין כשנשארות לי שאריות של פסטה בשקיות מכל מיני סוגים ושאריות של גבינות לבנות.
זוהי פשטידה קלה מאד להכנה, טעימה מאד ולא מכילה הרבה קלוריות. המתכון לא מדויק מכיוון שהכמויות לא חייבות להיות מדויקות מאד, הפשטידה נוטה להצליח ברוב המקרים גם אם לא הקפדתם על הכמויות שרשומות במתכון.
המצרכים:
250 גרם פסטה (כחצי שקית) לא משנה מאיזה סוג
בערך גביע גבינה לבנה 5%
בערך גביע קוטג' 5%
בערך גביע של יוגורט 1 אשל או לבן
3 ביצים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
זוהי פשטידה קלה מאד להכנה, טעימה מאד ולא מכילה הרבה קלוריות. המתכון לא מדויק מכיוון שהכמויות לא חייבות להיות מדויקות מאד, הפשטידה נוטה להצליח ברוב המקרים גם אם לא הקפדתם על הכמויות שרשומות במתכון.
המצרכים:
250 גרם פסטה (כחצי שקית) לא משנה מאיזה סוג
בערך גביע גבינה לבנה 5%
בערך גביע קוטג' 5%
בערך גביע של יוגורט 1 אשל או לבן
3 ביצים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים.
מערבבים את הגבינות והתבלינים ומוסיפים להם את הפסטה. מערבבים הכל ומעבירים לתבנית בינונית (גודל 26).
אופים בתנור בחום בינוני במשך 45 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים.
מערבבים את הגבינות והתבלינים ומוסיפים להם את הפסטה. מערבבים הכל ומעבירים לתבנית בינונית (גודל 26).
אופים בתנור בחום בינוני במשך 45 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.
0 תגובות