רוצים להכין גלידה בבית בקלי קלות ולא יודעים איך? קבלו מתכון בסיסי שאותו אפשר לשדרג ולהפוך לגלידה בטעם האהוב עליכם!
המצרכים:
המצרכים:
- 3 כוסות חלב 3 אחוז
- כוס שמנת מתוקה
- 2 כפיות תמצית וניל באיכות מעולה (למשל של מקורמיק או ספייס איילנד)
- כוס סוכר
אופן ההכנה:
- מערבבים במיקסר את כל המרכיבים מלבד השמנת. את השמנת מוסיפים לאחר מכן ומערבבים ביד.
- מכניסים לתבנית שטוחה בגדול 20X20 ס"מ ומניחים בפריזר.
- כשהתערובת מתחילה לקפוא, 2-3 ס"מ בכל צד, יש לערבב שוב במיקסר.
- משטיחים שוב בתבנית ומחזירים לפריזר
- לאחר 3-4 שעות הגלידה מוכנה
הצעות לשדרוג:
- לגלידת שוקולד אפשר להוסיף 150 גרם שוקולד מומס
- לגלידת אגוזים אפשר להוסיף 150 גרם אגוזים או פיסטוקים טחונים
- לגלידת ריבת חלב מוסיפים 100 גרם ריבת חלב
- לגלידת וניל עם עוגיות מוסיפים 150 גרם עוגיות שבורות
0 תגובות