חפש באתר

אבטיח בציפוי שוקולד

מרכיבים:

30 כדורי אבטיח
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
מיץ מתפוז אחד
 1/2 כוס סוכר

אופן ההכנה:

מבשלים תוך כדי ערבוב מיץ תפוזים, חמאה וסוכר בסיר קטן, על אש נמוכה, עד שהסוכר נמס.

שוברים את השוקולד לקוביות ומוסיפים לסיר.

מערבבים עד שמתקבל קרם בעל מרקם חלק ומורידים מהאש.

טובלים את כדורי האבטיח בקרם השוקולד, מוציאים בעזרת כפית ומסדרים בזהירות בצלחת הגשה.

מכניסים למקפיא למשך 30 דקות ומגישים. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה