החומרים:
- 500 גרם פסטה קצרה צבעונית או רגילה, בצורת ביסלי או פנה.
- גזר אחד חתוך לרצועות
- פלפל אדום חתוך לרצועות
- פלפל ירוק חתוך לרצועות
- עגבניות שרי חתוכות לחצי
- זיתים שחורים
- גבינה בולגרת חתוכה לקוביות קטנות
- כמה עלי בזיליקום טריים חתוכים לחתיכות קטנות
- כף שמן זית
- מעט מלח
- מעט פלפל שחור
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל השקית.
- שוטפים את הפסטה ומקררים אותה.
- מערבבים את הפסטה עם כל המרכיבים הנוספים ומגישים.ש
0 תגובות