חומרים:
לסלט:
לסלט:
- מבחר עלים ירוקים: חסות, עלי רוקט או בייבי סלט.
- 50 גרם גרעיני חמניות קלויים, או בוטנים מטוגנים או אגוזי קשיו קלויים, או תערובת של שלושתם
- עגבניות שרי חצויות
לרוטב:
- כף חרדל דיז'ון (גרגירים)
- כוס חומץ בן יין (רצוי לבן)
- כוס שמן זית
- כף חומץ בלסמי
- כפית סוכר
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית שום כתוש
- מעט פלפל שחור
אופן ההכנה:
- מערבבים את מרכיבי הסלט
- מערבבים היטב את חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט (רצוי מעט זמן לפני ההגשה!)
0 תגובות