החומרים:
- 1 קופסת שימורי תירס גדולה, או 500 גר' גרגרי תירס קפואים שבושלו.
- 1 פלפל אדום חמוץ כבוש חתוך לרצועות (או מקופסת שימורים, או לאחר בישול במשך 7 דקות ב- 1/3 כוס חומץ ו- 2/3 כוס מים, מקורר).
- 1 פלפל ירוק טרי חתוך לרצועות.
- 2 כפות עלי שמיר קצוץ דק
- 1 בצל לבן קצוץ דק (לא הכרחי)
- 2 בצלים ירוקים קצוצים דק (לא הכרחי)
- 2 מלפפונים חמוצים קצוצים דק
- 100 גרם זיתים שחורים קצוצים דק
- 4 כפות חומץ
- 4 כפות שמן
- מעט מלח
- מעט פלפל שחור
אופן ההכנה:
- לערבב את הכל יחד ולהגיש
הצעות הגשה:
- בקערה שטוחה על מצע עלי חסה
- בצלחת שטוחה ומסביב עגבניות שרי חצויות
- בצלחת שטוחה ומסביב פרוסות מלפפונים ירוקים
0 תגובות