המצרכים:
- 75 גרם סוכר חום
- 75 גרם סוכר לבן
- 100 גרם חמאה
- 1 ביצה
- 140 גרם שוקוצ'יפס (או חתיכות קטנות של שוקולד)
- 70 גרם אגוזים גרוסים
- 150 גרם קמח
- 2 כפיות אבקת אפייה
- תמצית וניל
אופן ההכנה
- מקציפים יחד סוכר חום, סוכר לבן, חמאה וביצה
- בוחשים פנימה שוקולד צ'יפס, אגוזים גרוסים, קמח, אבקת אפייה ותמצית וניל
- מזלפים עוגיות עם שקית זילוף או בעזרת שתי כפיות
- אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 10 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות
אפשרות לשדרוג שילדים אוהבים: ניתן להחליף את השוקוצ'יפס בחתיכות קטנות של שוקולד לבן או סוכריות Mn'm.
0 תגובות