מרכיבים:
- 3 חצילים בגודל בינוני
- 3 כפות מיונז גדושות
- 3 כפות גבינה לבנה 9% גדושות
- 3 שיני שום מעוכות (לא הכרחי)
- מלח
אופן ההכנה:
- קולים את החצילים על האש
- מסירים את הקליפה ומעבירים את תוכן החצילים למעבד מזון
- מוסיפים את יתר החומרים ומערבלים
- טועמים ומשפרים טעמים אם צריך
רצוי לקרר את הסלט כשלוש שעות לפני ההגשה.
טיפ: קילוף חצילים ופלפלים קלויים: בגמר הקלייה מניחים את החצילים בכלי אטום עד שהם מצטננים, ואז הקליפה נפרדת בקלות מהבשר. חשוב לא לשטוף במים, כי השטיפה פוגמת בטעם.
טיפ: קילוף חצילים ופלפלים קלויים: בגמר הקלייה מניחים את החצילים בכלי אטום עד שהם מצטננים, ואז הקליפה נפרדת בקלות מהבשר. חשוב לא לשטוף במים, כי השטיפה פוגמת בטעם.
0 תגובות