חפש באתר

סלט חצילים עם גבינה

מרכיבים:
  • 3 חצילים בגודל בינוני
  • 3 כפות מיונז גדושות
  • 3 כפות גבינה לבנה 9% גדושות
  • 3 שיני שום מעוכות (לא הכרחי)
  • מלח
אופן ההכנה:
  • קולים את החצילים על האש
  • מסירים את הקליפה ומעבירים את תוכן החצילים למעבד מזון
  • מוסיפים את יתר החומרים ומערבלים
  • טועמים ומשפרים טעמים אם צריך
רצוי לקרר את הסלט כשלוש שעות לפני ההגשה.

טיפ: קילוף חצילים ופלפלים קלויים: בגמר הקלייה מניחים את החצילים בכלי אטום עד שהם מצטננים, ואז הקליפה נפרדת בקלות מהבשר. חשוב לא לשטוף במים, כי השטיפה פוגמת בטעם. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה