המצרכים:
- 1 ק"ג גזר
- 3 יח' גמבה אדומה חתוכה לקוביות קטנות
- 3 יח' פלפל חריף
- 1 צרור פטרוזיליה
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס שמן זית
- 1/2 כוס מיץ לימון
- 2 כפות שום כתוש
- מעט מלח
אופן ההכנה:
- לקלף את הגזר ולחתוך לטבעות דקות, להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה ואת קוביות הגמבה
- לפרוס את הפלפל החריף לטבעות דקות ולהוסיף את שמן הזית, מיץ הלימון, הסוכר והשום
- לערבב את הסלט
- מומלץ לתת לסלט לנוח במקרר למשך 3 שעות כדי שיספוג את הטעמים
0 תגובות