חפש באתר

סלט אבטיח

מרכיבים:

כ- 2.5 ק"ג אבטיח (בתחילת העונה, לא בשל)
2-3 גבעולי סלרי
צרור שמיר
10 שיני שום- כל אחת חתוכה לשלוש
2 כפות מלח
1/2 כוס חומץ

אופן ההכנה:

חותכים את האבטיח למשולשים בגודל של 4-5 ביסים
מניחים את האבטיח בצנצנת לפי שורות (בין לבין מפזרים את שיני השום) עד שהצנצנת מלאה
בשכבה העליונה שמים את הסלרי והשמיר
אחרי מספר שעות לערבב את הצנצנת ולטעום כדי לבדוק אם יש מספיק מלח. אם חסר- להוציא מעט נוזל, להוסיף לו מלח, להחזיר ולערבב היטב.

מוכן לאחר 3-4 ימים. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה