המצרכים:
- 5 קישואים גדולים
- 3 בצלים גדולים
- 1.5 כוסות קמח תופח
- 3/4 כוס מים
- 3/4 כוס שמן
- 3 ביצים
- 1 כף אבקת מרק בטעם עוף
- מלח, פלפל שחור לפי הטעם
- קצת שמן לשימון התבנית
אופן ההכנה:
- מחממים את התנור לחום בינוני - 180 מעלות
- מקלפים את הקישואים ומגרדים אותם גס
- מקצצים את הבצלים
- סוחטים היטב את הקישואים ושמים אותם בקערה גדולה
- מוסיפים את הבצלים, הקמח, המים, השמן, הביצים ואבקת המרק ובוחשים לתערובת אחידה
- מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ובוחשים שנית
- משמנים את התבנית (אפשר לפזר גם קצת קמח לאחר השימון) ויוצקים אליה את הבלילה
- אופים 50 דקות או עד שהפשטידה מתייצבת
0 תגובות