המצרכים:
- 300 גרם סוכר
- 150 גרם חמאה
- 1 ביצה
- 2 חלמונים
- 400 גרם קמח
- 150 גרם אגוזי לוז
- 1 כף מיץ לימון
- כפית סודה לשתיה
אופן ההכנה:
- להקציף יחד סוכר, חמאה, ביצה וחלמונים
- להוסיף אגוזי לוז, מיץ לימון וסודה לשתייה
- לערבב בצק עד שמתקבלת עיסה אחידה
- ליצור מהבצק כמה כיכרות (על פי גודל העוגיות הרצוי) ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות עד שהבצק מזהיב
- לאחר שהבצק מתקרר, חותכים לפרוסות דקות ומחזירים חזרה לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 12 דקות
- אפשר להחליף את אגוזי הלוז באגוזים אחרים ואף לערבב כמה סוגים יחד
0 תגובות