חפש באתר

עוגיות קנטוצ'יני איטלקי

המצרכים:
  • 300 גרם סוכר
  • 150 גרם חמאה
  • 1 ביצה
  • 2 חלמונים
  • 400 גרם קמח
  • 150 גרם אגוזי לוז
  • 1 כף מיץ לימון
  • כפית סודה לשתיה

אופן ההכנה:
  • להקציף יחד סוכר, חמאה, ביצה וחלמונים
  • להוסיף אגוזי לוז, מיץ לימון וסודה לשתייה
  • לערבב בצק עד שמתקבלת עיסה אחידה
  • ליצור מהבצק כמה כיכרות (על פי גודל העוגיות הרצוי) ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות עד שהבצק מזהיב
  • לאחר שהבצק מתקרר, חותכים לפרוסות דקות ומחזירים חזרה לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 12 דקות

  • אפשר להחליף את אגוזי הלוז באגוזים אחרים ואף לערבב כמה סוגים יחד

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה