חפש באתר

אמפנדס קלים להכנה

המצרכים:
  • בצק עלים או בצק שקונים לאמפנדס
  • 1/2 קילו בשר טחון
  • 2 בצלים גדולים
  • 2 ביצים קשות
  • פלפל אדום
  • זיתים ירוקים ללא גרעינים
  • פלפל שחור, מלח, פפריקה מתוקה, אורגנו
אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל לחתיכות קטנות, מטגנים אותו עד שיזהיב, מוסיפים פלפל אדום חתוך לחתיכות קטנות ואת הבשר.
מוסיפים לסיר ביצים קשות מגורדות או חתוכות, זיתים חתוכים לחצי ואת התבלינים.
מצננים קצת את התערובת.
קורצים מהבצק עיגולים, ממלאים אותם בתערובת, סוגרים את הבצק ומהדקים את השוליים עם קצה המזלג.
מורחים ביצה טרופה ואופים בתנור בחום בינוני כ- 20 דקות, עד שיזהיבו.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה