המצרכים:
- 100 גרם סוכר
- 200 גרם חמאה/ מרגרינה
- 1 ביצה
- כפית תמצית וניל
- קורט מלח
- 300 גרם קמח
- ריבת תות או כל ריבה טעימה אחרת
אופן ההכנה:
- מעבדים ביחד במערבל מזון את הסוכר, החמאה, ביצה, תמצית וניל וקורט מלח
- מוסיפים את הקמח וממשיכים לעבד עד לקבלת בצק פריך
- מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים שווים. מרדדים כל חלק במשטח מקומח וקורצים תחתיות ומכסים (בשכבה המכסה יש לעשות חור קטן באמצע).
- אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 10 דקות עד שהעוגיות מזהיבות
- לאחר שהעוגיות מתקררות, מורחים על התחתיות את הריבה ומכסים עם המכסים עם החורים
0 תגובות