איך מכינים ספלים או כוסות משוקולד? לא תאמינו כמה שזה קל ופשוט-
המצרכים:
המצרכים:
שוקולד נמס מכל סוג שהוא מטומפרר (בערך 50 גרם לכל ספל, תלוי בעובי שאתם רוצים ובגודל התבנית)
תבניות לקאפקייקס מסיליקון
מברשות צבע קטנות
הוראות הכנה:
בעזרת המברשות צובעים שכבה דקה של שוקולד על גבי החלק הפנימי של כל שקע בתבנית הקאפקייקס.
מכניס את התבניות למקרר לעשר דקות.
מוציאים וצובעים שכבה שנייה דקה של שוקולד על גבי השכבה הראשונה.
מכניסים את התבניות למקרר לעוד עשר דקות.
מוציאים את כוסות השוקולד בזהירות מחוץ לתבניות.
את כוסות השוקולד שומרים במקום קריר. אי אפשר לאפות איתן אבל אפשר למלא אותן בכל דבר שהוא נוזלי או קרמי, או בממתקים קטנים כמו סוכריות.
כוס השוקולד לאחר ההוצאה מתבנית הסיליקון |
כוס השוקולד ריקה (השתמשנו בשוקולד אגוזים שהוא פחות נוח להכנה) |
כוס השוקולד אחרי שמילאנו אותה במעדן חלב בטעם שוקולד |
אחרי קישוט עם רויאל אייסינג צבעוני |
0 תגובות