המצרכים:
- 1 כוס גרגרי חומוס יבשים
- מקל סלרי חתוך גס
- גזר חתוך גס
- 2 פלפלים אדומים קלויים ופרוסים לרצועות דקות
- 1/2 כוס קוסקוס
- כוס עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, בזיליקום, עירית, אורגנו)
- 3/4 כוס שמן זית
- 2 כפות מיץ לימון
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
- משרים את החומוס במים למשך הלילה.
- מבשלים את החומוס במים חדשים עם הסלרי, הגזר, הבצל והשום כ- 45 דקות, עד שהחומוס רך.
- מסננים, מוציאים את הירקות ומצננים.
- מערבבים את החומוס עם שאר מרכיבי הסלט ומתבלים במלח ופלפל
0 תגובות