המצרכים:
לעוגה:
לעוגה:
- 21/2 כוסות קמח תופח
- 4 ביצים
- 3/4 כוס קקאו
- 3/4 כוס שמן
- שקית סוכר וניל
- שקית אבקת אפיה
- כוס מים פושרים
- כוס מים רותחים
- 2 כפות שוקולית
- כוס סוכר
- שמנת מתוקה
- 100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה:
- מעבדים את כל החומרים במעבד מזון, עד שנוצרת תערובת חלקה.
- מוסיפים את כוס המים הפושרים וממשיכים לערבב.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות, מעבירים לתבנית 26 ואופים כחצי שעה או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.
ציפוי:
- ממיסים את השוקולית במים רותחים, ומרטיבים את העוגה.
- ממיסים במיקרוגל את השמנת המתוקה והשוקולד המריר, מערבבים היטב ושופכים על העוגה.
0 תגובות