חפש באתר

ממתקי שקדים ושוקולד

עוגיות קרות מדהימות לקיץ, עשויות מתערובת שקדים קצוצים וקליפות הדרים מסוכרות (לא חובה) המודבקים יחד בשוקולד.

החומרים:
  • 200 גרם שקדים מולבנים (שהוסרה מהם קליפתם החומה)
  • 100 גרם קליפות הדרים מסורות קצוצות
  • 100 גרם צימוקים בהירים
  • 350 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה:
  • לפזר את השקדים על תבנית ולקלות אותם תחת אסכלה חמה (גריל) עד שיזהיבו קלות.
  • לצנן את השקדים ולקצוץ אותם לשבבים מאורכים.
  • לערבב את השקדים עם הקליפות המסוכרות ועם הצימוקים.
  • לשבור את השוקולד לחתיכות ולשים בקערה. להניח את הקערה מעל סיר מים רותחים ולהמיס את השוקולד. לערבב את השוקולד המומס לתוך תערובת השקדים והקליפות.
  • בעזרת 2 כפיות, להכניס כמות קטנה של התערובת לתוך סלסלות נייר קטנות.
  • לצנן את הממתקים עד שיתקשו. לשמור במקרר בכלי מכוסה היטב.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה