עוגיות קרות מדהימות לקיץ, עשויות מתערובת שקדים קצוצים וקליפות הדרים מסוכרות (לא חובה) המודבקים יחד בשוקולד.
החומרים:
החומרים:
- 200 גרם שקדים מולבנים (שהוסרה מהם קליפתם החומה)
- 100 גרם קליפות הדרים מסורות קצוצות
- 100 גרם צימוקים בהירים
- 350 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה:
- לפזר את השקדים על תבנית ולקלות אותם תחת אסכלה חמה (גריל) עד שיזהיבו קלות.
- לצנן את השקדים ולקצוץ אותם לשבבים מאורכים.
- לערבב את השקדים עם הקליפות המסוכרות ועם הצימוקים.
- לשבור את השוקולד לחתיכות ולשים בקערה. להניח את הקערה מעל סיר מים רותחים ולהמיס את השוקולד. לערבב את השוקולד המומס לתוך תערובת השקדים והקליפות.
- בעזרת 2 כפיות, להכניס כמות קטנה של התערובת לתוך סלסלות נייר קטנות.
- לצנן את הממתקים עד שיתקשו. לשמור במקרר בכלי מכוסה היטב.
0 תגובות