המצרכים:
- 1 כוס קמח תופח
- 5 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1/2 כוס חלב
- 1 שקית סוכר וניל
- 2 כפות שמן קנולה
למילוי:
- 1 שמנת מתוקה
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- 1 כוס חלב
לציפוי:
- כף שטוחה נס קפה
- 5 כפות סוכר
- 2 כפות חמאה (כ- 50 גרם)
- 2 כפות שמנת חמוצה
- 1 כוס אגוזים קצוצים גס
אופן ההכנה:
- מפרידים את החלבונים והחלמונים, ומקציפים את החלבונים עם חצי כמות הסוכר (חצי כוס).
- משאר החומרים מכינים בלילה: מקציפים עם מטרפה את החלמונים והסוכר, מוסיפים את השמן וממשיכים לטרוף.
- מוסיפים את החלב, הקמח וסוכר הוניל.
- את התערובת שמתקבלת מוסיפים לחלבונים המוקצפים וממשיכים לטרוף בעדינות. מעבירים לתבנית עגולה ואופים בתנור בחום בינוני (כ- 170 מעלות) במשך כ- 40 דקות.
- מצננים וחוצים את העוגה לשניים.
- מורחים את המילוי ומניחים את החצי השני של העוגה.
הציפוי:
- מבשלים את כל המרכיבים יחד בסיר עד להמסת כל החומרים (לא להרתיח). כשהרוטב עדיין חם יוצקים על העוגה. מפזרים למעלה את האגוזים.
0 תגובות