חפש

מאפה בצק עלים

(מתכון פתוח לאלתורים)

מצרכים:
  • בצק עלים מרודד
  • 1 סלט תורכי (או מטבוחה) מוכן
  • גבינה צהובה פרוסה
  • תוספות אפשריות: זיתים בלי חרצנים, גבינה מלוחה חתוכה לקוביות, אגוזי קשיו, טונה ועוד כיד הדמיון
אופן ההכנה:
  • מרדדים בצק עלים ומורחים עליו סלט תורכי או סלט מטבוחה
  • מניחים שורה אחת (לאורך הבצק) של פרוסות גבינה צהובה
  • מגלגלים לגלילה (רולדה) ופורסים
  • במרכז כל עיגול אפשר להוסיף זית/ קוביית גבינה מלוחה/ אגוז קשיו
  • מניחים בתבנית ואופים בחום בינוני 20-30 דקות, או עד שהבצק מזהיב ונראה פריך
(אפשר להשתמש במקום בבצק עלים במלאווח מופשר מעט)

הוסף רשומת תגובה

0 תגובות