(מתכון פתוח לאלתורים)
מצרכים:
מצרכים:
- בצק עלים מרודד
- 1 סלט תורכי (או מטבוחה) מוכן
- גבינה צהובה פרוסה
- תוספות אפשריות: זיתים בלי חרצנים, גבינה מלוחה חתוכה לקוביות, אגוזי קשיו, טונה ועוד כיד הדמיון
אופן ההכנה:
- מרדדים בצק עלים ומורחים עליו סלט תורכי או סלט מטבוחה
- מניחים שורה אחת (לאורך הבצק) של פרוסות גבינה צהובה
- מגלגלים לגלילה (רולדה) ופורסים
- במרכז כל עיגול אפשר להוסיף זית/ קוביית גבינה מלוחה/ אגוז קשיו
- מניחים בתבנית ואופים בחום בינוני 20-30 דקות, או עד שהבצק מזהיב ונראה פריך
(אפשר להשתמש במקום בבצק עלים במלאווח מופשר מעט)
0 תגובות