זהו מתכון לעוגת שוקולד מהירה ומפתיעה שאפשר להגיש עם שני כדורי גלידה בצד ו/או קצפת.
המצרכים:
בקערה אחת את החומרים היבשים:
המצרכים:
בקערה אחת את החומרים היבשים:
- 2 כוסות קמח מנופה/ תופח
- 2 כפיות אבקת אפיה
- 3/4 כוס קקאו
בקערה השנייה את החומרים הרטובים:
- כוס מים/ מיץ תפוזים/ יין
- כוס שמן
- 3 ביצים
אופן ההכנה:
- בקערה היבשה לערבב טוב טוב את החומרים כך שלא יהיו גושים.
- בקערה הרטובה לערבב טוב, רצוי עם מזלג.
- להוסיף באופן הדרגתי לתוך הקערה הרטובה את החומרים היבשים, תוך כדי ערבוב עם המזלג. להמשיך לערבב עד שהכל הופך לעיסה אחת אחידה (אפשר להוסיף כוס מים רותחים).
- לשמן תבנית מרובעת או שתי תבניות אינגליש קייק ולשפוך לתוכן את התערובת.
- להכניס לתנור בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה.
0 תגובות