החומרים:
- 6 תפוחי אדמה מבושלים, כמעט רכים
- 500 גרם אפונה וגזר חתוכים לקוביות קטנות, מקופסת שימורים או מהקפאה, מבושלים ומסוננים
- 6 מלפפונים חמוצים קצוצים
- חופן עלי שמיר קצוצים
- 4 ביצים קשות מגורדות בפומפיה גסה
- 6-8 כפות מיונז
- מעט מלח
- מעט פלפל שחור
- כפית מיץ לימון
- 2 כפות שמן זית
- 1 כפית חרדל (לא הכרחי)
אופן ההכנה:
- חותכים את תפוחי האדמה לקוביות קטנות
- מערבבים את כל החומרים יחד
- מקררים קצת במקרר ומגישים
0 תגובות