ממרח/ סלט חצילים וגבינה נהדר שאפשר לעשות אותו גם בגירסה דיאטטית.
מצרכים:
3 חצילים בגודל בינוני
3 כפות גדושות במיונז
3 כפות גדושות בגבינה לבנה 9%
3 שיני שום מעוכות (לא חייבים)
מלח
אופן ההכנה:
קולים את החצילים על האש.
מסירים את הקליפה ומעבירים את תוכן החצילים למעבד מזון.
מוסיפים את יתר החומרים ומערבלים.
טועמים ומשפרים את הטעם אם יש צורך.
רצוי לקרר את הסלט כשלוש שעות לפני ההגשה.
בגירסה הדיאטטית: מחליפים את המיונז במיונז קל ואת הגבינה הלבנה בגבינה 5%.
בתיאבון!
טיפ: איך מקלפים בקלות חצילים ופלפלים קלויים:
בגמר הקלייה על האש, מניחים את החצילים או הפלפלים בעלי אטום עד שהם מתקררים, ואז הקליפה נפרדת בקלות מהבשר. חשוב לא לשטוף במים כי השטיפה פוגמת בטעם.
מצרכים:
3 חצילים בגודל בינוני
3 כפות גדושות במיונז
3 כפות גדושות בגבינה לבנה 9%
3 שיני שום מעוכות (לא חייבים)
מלח
אופן ההכנה:
קולים את החצילים על האש.
מסירים את הקליפה ומעבירים את תוכן החצילים למעבד מזון.
מוסיפים את יתר החומרים ומערבלים.
טועמים ומשפרים את הטעם אם יש צורך.
רצוי לקרר את הסלט כשלוש שעות לפני ההגשה.
בגירסה הדיאטטית: מחליפים את המיונז במיונז קל ואת הגבינה הלבנה בגבינה 5%.
בתיאבון!
טיפ: איך מקלפים בקלות חצילים ופלפלים קלויים:
בגמר הקלייה על האש, מניחים את החצילים או הפלפלים בעלי אטום עד שהם מתקררים, ואז הקליפה נפרדת בקלות מהבשר. חשוב לא לשטוף במים כי השטיפה פוגמת בטעם.
0 תגובות