הסלט מבוסס על מתכון מתוך התוכנית ״מתכון בטוח״ שבערוץ 22.
בינתיים כל המתכונים שניסיתי להכין משם יצאו מוצלחים.
המצרכים:
5-6 עגבניות מיובשות קצוצות
חצי בצל סגול קצוץ
10-12 עלי בזיליקום קצוצים
כוס וחצי עגבניות שרי חתוכות לרבעים
חצי כוס זיתים שחורים קצוצים
חבילת פסטה פנה
מיץ מחצי לימון
3 כפות שמן זית
200 גרם גבינת פטה עיזים מפוררת או חתוכה לקוביות
אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה אל דנטה
מוציאים את הפסטה מהמים, מסננים ומייבשים היטב, מקררים
מערבבים את כל החומרים ביחד
מוסיפים לפסטה ומערבבים
רצוי להוסיף את הגבינה בסוף
0 תגובות