חפש באתר

איך אוכלים נכון מאכלים מסביב לעולם?

איך אוכלים סוגי מזון שונים ברחבי העולם?
הוידאו הבא יראה לכם איך אוכלים נכון מאכלים פופולריים שונים מרחבי העולם כמו סושי, פסטה, טאקו, אטריות ראמן ועוד.
תופתעו לגלות דברים שבטח לא ידעתם כמו:
סושי – לא מערבבים את הוואסאבי ורוטב הסויה ביחד ולא טובלים את הסושי בתוך הסויה. הטבח כבר השרה את הסושי ברוטב הסויה. אם אתם רוצים להוסיף לו וואסאבי, הוסיפו מעט בעזרת צ'ופסטיקס.
הדרך האותנטית לאכול סושי היא עם הידיים! טובלים רק את הצד של הדג בתוך רוטב הסויה, מכניסים לפה וטורפים בביס אחד. כך אוכלים היפנים את הסושי.

אוכל הודי – עזבו אתכם ממזלג. קחו חתיכה של נאן (לחם הודי) ביד, אבל רק עם יד ימין כי יד שמאל משמשת בתרבות ההודית והמוסלמית להיגיינה אישית (במקום נייר טואלט), איספו קצת אוכל ביד בעזרת האגודל והכניסו לפה.

ראמן – באטריות היפניות לא נוגסים אלא מושכים לתוך הפה עם קול של מצמוץ שמחמיא לשף. 

את המרק היפני לא אוכלים עם כף אלא מרימים את הקערה לפה וגומעים בתענוג.
פסטה– את הפסטה האיטלקית האורגינלית לא חותכים עם סכין. מגלגלים אותה סביב המזלג ומכניסים לפה. הפעם, לא בתנועת משיכה ומצמוץ כמו עם האטריות היפניות אלא בלעיסה מנומסת. את הסלט שומרים כמו האיטלקים לסוף הארוחה, אחרי הפסטה. את הרוטב של הפסטה שנשאר בסוף מנגבים עם לחם.

טאקו– טורטיות התירס שמרכיבות את הסנדוויץ' המקסיקני לא אמורות להיות קשות. הן אמורות להיות רכות וגמישות. אל תוסיפו חסה ועגבניות לטאקו שלכם! מקובל להוסיף לטאקו האותנטי רק בצל, כוסברה, מיץ ליים וכמובן סלסה.  

סרטון:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה