חפש באתר

טיפים לתחזוקת השיש במטבח לאורך שנים

1. יש להימנע מחום ישיר- סיר רותח או תבנית חמה על גבי השיש עלולים לגרום לסדקים ופיצוצים.
2. אין לטפס ולעלות על פינות השיש- זה עלול לגרום לשברים.
3. יש להימנע ממגע ישיר של מרכיבים חומציים בשיש כגון: לימון, תפוז, עגבניה וכד'. הם עלולים להשאיר כתמים בלתי מחיקים.
4. יש להימנע משימוש בתבלינים כהים כמו: פפריקה וכורכום ישירות על משטח השיש, גם הם עלולים להשאיר כתמים.

5. אין להשתמש במסירי שומנים למיניהם. הם פוגעים בברק ומשאירים כתמים.
6. אין לגרד באמצעות סכין את השיש, זה גורם לחריצים ושריטות.
7. אין להשתמש בברזל כלים לשפשוף השיש- זה מותיר חריטות בשיש.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה