חפש באתר

10 תוספות הפיצות הפופולריות בארצות שונות בעולם

דבר אחד בטוח בעולם הוא שבענייני פיצה אין אפליות. בכל העולם אוהבים פיצה, בלי הבדלי דת, צבע ומין. אבל מסתבר שלכל ארץ יש פיצה מועדפת ואהובה, ובכל מדינה יש תוספות האהובות על האוכלוסיה שלה במיוחד.
1. הודו- הפיצה האהובה ביותר בהודו היא פיצה עם ג'ינג'ר כבוש, בשר כבש טחון, וגבינת פאניר (גבינה שדומה לקוטג').
2. רוסיה – מוקבה (mockba)- סרדינים, טונה, מקרל, סלמון ובצל, הרינג אדום.
3. ברזיל – הברזילאים אוהבים להוסיף לפיצה שלהם אפונה ירוקה. 
4. יפן – צלופח, דיונון, ומאיו ג'אגה (מיונז, תפוחי אדמה, בייקון). כמובן שהכל מסודר בצורה יצירתית ומדויקת.
5. צרפת – פלאמבי (Flambee)- (בייקון, בצל, שמנת טרייה). 
6. פקיסטן – קארי 
7. אוסטרליה – שרימפס, אננס, רוטב ברביקיו. 
8. קוסטה ריקה – קוקוס

9. הולנד – "פעמים הולנדיות" – בשר כפול, גבינה כפולה, בצל כפול.
10. ארצות הברית – פפרוני, פטריות, נקניק, פלפל ירוק, בצל, ותוספת גבינה.
ומה בישראל? בסקר שערכנו באתר גילינו שהתוספות האהובות בישראל הן זיתים ירוקים, תירס ובצל.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה