המרכיבים:
- חבילת מרגרינה (200 גרם)
- כוס ורבע סוכר
- חבילת פודינג וניל אינסטנט
- 1 שמנת חמוצה
- חבילה קטנה של קמח תופח
- 3 ביצים
- פצפוצי שוקולד מריר/ לבן
- אבקת סוכר
אופן ההכנה:
ממיסים את חבילת המרגרינה ושמים בקערה. מוסיפים את הסוכר ומערבבים במיקסר. מוסיפים את חבילת הפודינג, השמנת והקמח התופח וממשיכים לערבב במיקסר.
כשזה הופך לבצקי מוסיפים 3 ביצים וממשיכים לערבב במיקסר.
מוסיפים פצפוצי שוקולד בכמות שרוצים.
מכניסים לתבנית עם חור באמצע או לשתי תבניות מאורכות.
שמים בתנור למשך 45 דקות בחום של 175 מעלות.
לאחר שמוציאים מהתנור מפזרים מעל אבקת סוכר.
ממיסים את חבילת המרגרינה ושמים בקערה. מוסיפים את הסוכר ומערבבים במיקסר. מוסיפים את חבילת הפודינג, השמנת והקמח התופח וממשיכים לערבב במיקסר.
כשזה הופך לבצקי מוסיפים 3 ביצים וממשיכים לערבב במיקסר.
מוסיפים פצפוצי שוקולד בכמות שרוצים.
מכניסים לתבנית עם חור באמצע או לשתי תבניות מאורכות.
שמים בתנור למשך 45 דקות בחום של 175 מעלות.
לאחר שמוציאים מהתנור מפזרים מעל אבקת סוכר.
0 תגובות