חפש באתר

מתכון לחטיפי פיתה קראנצ'יים

איך מכינים חטיפי פיתה טעימים שישדרגו את ארוחת הערב ויהפכו אותה לכל כך טעימה שאף אחד לא יוכל להפסיק לאכול-
המצרכים
פיתות כמספר האנשים (אפשר פיתה לאדם או פחות)
שמן זית
תוספות כמו: זעתר, שום, שומשום, גבינה בולגרית, גבינת פטה, פלפלים, חצילים, עגבניות מיובשות וכל מה שבא לכם.

אופן ההכנה:
מחממים את התנור לחום של 250 מעלות
חוצים את הפיתות באמצע, כך שיווצרו שתי שכבות לכל פיתה.
על כל חצי של פיתה (החצי הפנימי פונה כלפי מעלה) מורחים שמן זית.
מפזרים זעתר או שומשום (לפי הטעם) ואת התוספות החביבות עליכם.
מכניסים לתנור לעשר דקות בערך.
מוציאים כשהפיתות הופכות לפריכות וחומות בצדדים.

הפיתות לפני הכניסה לתנור, עם שמן, חתיכות קטנות של עגבניות מיובשות, חצילים, פלפלים חריפים ועוד


פיתה עם שמן זית, גבינת שמנת, חצילים וזיתים שחורים, אחרי היציאה מהתנור

צלחת מלאה בחתיכות פיתה מגרות 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה