חפש באתר

פיצה מהירה וקלה להכנה

המתכון מספיק לפיצה בינונית או ל-6-8 פיצות אישיות.

המצרכים:
לבצק:

  • 3 כוסות (420 גרם) קמח רגיל
  • 1.5 כפיות אבקת אפיה
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות שמן רגיל או שמן זית
  • 1/4 כוס חלב או מים
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה רגילה לא משנה איזה סוג (אפשר גם קוטג'), או 250 גרם יוגורט, אשל, לבן או שמנת חמוצה

לרוטב:
רסק עגבניות או רוטב לפיצה או מטבוחה או סלט טורקי.
תוספות:
לפי הטעם: גבינות וירקות למינהם.
אופן ההכנה:
  •   מחממים תנור ל-175 מ' ומשמנים תבנית תנור או נייר אפיה.
  • מערבבים בקערה את חומרי הבצק לפי הסדר הרשום, עד שמתקבל בצק פיצתי אחיד. אם  יצא רטוב מדי,מוסיפים קמח, ואם  יצא יבש , להוסיף מעט מים או חלב.
  • מרדדים את הבצק  עד לעובי דק, מניחים על התבנית, מורחים את רוטב הפיצה ומפזרים את התוספות האהובות עליכם.
  • אופים כ-10-15 דקות, עד שהפיצה נעשית זהובה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה