החומרים לחביתיות:
1/2 כוס קמח רגיל
3/4 כוס חלב
2 ביצים
1/4 חבילת מרגרינה מומסת
קמצוץ מלח
אופן ההכנה:
לערבב היטב עם מקצף את החומרים לחביתיות עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים. לשפוך בכל פעם בלילה בכמות של 1/2 מצקת מרק למחבת טפלון בינונית ולטגן קלות רק מצד אחד.
להוציא את עלה הבלינצ'ס הדק, בעזרת כף פלסטיק מיוחדת לטיגון.
החומרים למלית הגבינה:
1 גבינה 9%
1 גבינת קוטג'
1/2 שמנת רגילה חמוצה
1/4 כוס סוכר
50 גרם צימוקים
תמצית וניל ורום
אופן ההכנה:
לערבב את החומרים ולשמור קר. למלא את עלי הבלינצ'ס המוכנים בכמות של כף בערך ולגלגל.
1/2 כוס קמח רגיל
3/4 כוס חלב
2 ביצים
1/4 חבילת מרגרינה מומסת
קמצוץ מלח
אופן ההכנה:
לערבב היטב עם מקצף את החומרים לחביתיות עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים. לשפוך בכל פעם בלילה בכמות של 1/2 מצקת מרק למחבת טפלון בינונית ולטגן קלות רק מצד אחד.
להוציא את עלה הבלינצ'ס הדק, בעזרת כף פלסטיק מיוחדת לטיגון.
החומרים למלית הגבינה:
1 גבינה 9%
1 גבינת קוטג'
1/2 שמנת רגילה חמוצה
1/4 כוס סוכר
50 גרם צימוקים
תמצית וניל ורום
אופן ההכנה:
לערבב את החומרים ולשמור קר. למלא את עלי הבלינצ'ס המוכנים בכמות של כף בערך ולגלגל.
0 תגובות