מתכון שילדים אוהבים.
החומרים:
2 ביצים
2 כפות גבינה לבנה 9%
4 כפות קמח תופח
קוביית מרגרינה (1/8 מרגרינה) בלי מלח
מעט סוכר (סירופ מייפל, סירופ שוקולד)
אופן ההכנה:
החומרים:
2 ביצים
2 כפות גבינה לבנה 9%
4 כפות קמח תופח
קוביית מרגרינה (1/8 מרגרינה) בלי מלח
מעט סוכר (סירופ מייפל, סירופ שוקולד)
אופן ההכנה:
- מערבבים את הביצים, הגבינה והקמח לבלילה אחידה ללא גושים
- ממיסים את קוביית המרגרינה במחבת טפלון, שופכים את הבלילה למחבת החם ומכסים
- מטגנים על אש קטנה בכל פעם כמות של 1/2 מצקת, משני הצדדים (הופכים אחרי כ-5 דקות, כשהבלילה נהיית זהובה)
- להוציא מהמחבת, לקרר קצת ולהגיש עם סוכר, סירופ מייפל, או סירופ שוקולד
0 תגובות