מתאים לתבנית בגודל 29X20, ניתן להגיש בתור עוגה, עם סירופ מייפל, דבש, סירופ שוקולד, סוכריות
מצרכים:
מצרכים:
- 500 גרם גבינה לבנה
- 1 שמנת חמוצה
- 1 כוס קמח תופח
- 3/4 כוס סוכר
- 1 סוכר וניל
- 2 ביצים
- כף שוקולית
אופן ההכנה:
- לערבב את כל החומרים יחד חוץ מהשוקולית
- להוציא לקערה נפרדת 5 כפות גדושות מבלילת הגבינה, להוסיף לה את כף השוקולית ולערבב.
- לשפוך את תערובת הגבינה (הכמות הגדולה יותר) לתבנית משומנת.
- לשפוך מעליה את תערובת השוקולד.
- לערבב מעט בשביל ליצור צורות (כמו עוגת שיש).
- להכניס לתנור בחום בינוני למשך 45 דקות.
0 תגובות