המרכיבים:
- 400 גרם בצק עלים
- 1 ביצה טרופה
- 250 גרם שמנת להקצפה 35% שומן
- חצי כוס אבקת סוכר
- 6 קונוסים לאפייה
אופן ההכנה:
- מפשירים את הבצק בטמפרטורת החדר
- חותכים את הבצק לפסים שווים של שלושה ס"מ רוחב ומגלגלים אותם על הקונוסים, כאשר בכל סיבוב יש לעלות ס"מ אחד על הסיבוב הקודם
- מברישים את הבצק קלות עם הביצה הטרופה
- מניחים על תבנית אפייה ואופים במשך 10 דקות בחום של 200° או עד קבלת צבע חום בהיר.
- מוציאים מהתנור ונותנים לקונוסים להתקרר
- מקציפים את השמנת עם אבקת הסוכר, שולפים את הקונוסים מהבצק ומזליפים לתוכם את השמנת
- מקשטים כל אחד מהקונוסים עם תות טרי ומגישים, אם רוצים, אפשר לפזר לפני ההגשה מעט אבקת סוכר מעל הקונוסים
0 תגובות