חפש באתר

בלונדיס

מרכיבים:
  • חבילת מרגרינה
  • 2 חבילות שוקולד לבן 
  • 4 ביצים
  • כוס וחצי קמח תופח
  • כוס וחצי סוכר

אופן ההכנה:
ממיסים חבילת מרגרינה ומורידים מהאש.
מוסיפים את הקקאו או 2 חבילות השוקולד. מערבבים כשזה לא על האש עד לקבלת מרקם אחיד ומחזירים לאש. מורידים מהאש (השוקולד הלבן לא מתערבב עם המרגרינה אבל זה בסדר).
לערבב במיקסר את 4 הביצים, הקמח התופח והסוכר. להוסיף את השוקולד המומס ולערבב.
לשפוך הכל לתבנית משומנת בינונית ולאפות כ- 25 דקות בחום בינוני (175 מעלות). 
לאחר שמוציאים מהתנור לפזר למעלה אבקת סוכר. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה