המצרכים:
- 1/4 2 כוסות קמח מלא
- 1 אבקת אפייה
- כוס וחצי סוכר חום
- חצי כפית מלח
- חצי כפית סודה לשתייה
- 1/2 כוס אבקת קקאו
- כוס שמן
- 2 כוסות מיץ תפוזים
- כוס מים רותחים
- 2 ביצים
אופן הכנה:
- מערבבים בקערה בינונית את כל המרכיבים היבשים (קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח, קקאו וסוכר).
- מערבבים בקערה נפרדת את כל המרכיבים הנותרים, מלבד המים הרותחים.
- מערבבים בתנועות עדינות את תכולת שתי הקערות ומוסיפים בהדרגה תוך כדי ערבוב את כוס המים הרותחים.
- יוצקים את הבלילה לתבנית אפייה משומנת (עגולה בקוטר של 29 או מלבנית 26), אופים בתנור שחומם מראש כ-35-40 דקות בחום של 200 מעלות.
אפשר לצפות את העוגה בשוקולד, תותים, סוכריות צבעוניות או באבקת סוכר
0 תגובות