ברירת-מחדל  |  
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest

חיפוש באתר:
Custom Search
 

הרוטב מתאים לסלט דגים, עופות או בשרים צלויים וגם לסלט עגבניות ותפוחי אדמה וכתוספת תיבול לגבינות.

המצרכים (ל- 4 מנות):
  • 6 כפות שמן זית משובח
  • 2 כפות חומץ יין אדום
  • 15 גרם עלי בזיליקום טריים
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 בצל שאלוט קצוץ
  • קורט סוכר
  • מלח, פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה:
  • שמים את כל החומרים בקערה של מעבד מזון קטנה ומערבבים עד שהרוטב נהיה חלק



Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2018