ברירת-מחדל  |  
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest

חיפוש באתר:
Custom Search
 

* המתכון מתאים ל- 6 מנות

מרכיבים:
  • 900 גרם רביולי בטטה טרי מצונן (אפשר לגוון במילויים שונים) מבושל עפ"י ההוראות שעל השקית.
לרוטב האלפרדו:
  • 50 גרם חמאה
  • 1 כוס יין לבן
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 500 מל' שמנת לבישול (2 מיכלים)
  • 300 מל' חלב
  • 200 מל' חלב + 3 כפות אבקת מרק פטריות מסוננת
  • מלח, פלפל לבן, מוסקט טחון
  • 100 גרם גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה:
  • בסיר עם תחתית כפולה מוזגים את היין הלבן, החמאה והשום ומצמצמים לחצי הכמות.
  • מוסיפים שמנת וחלק מהרוטב ומביאים כמעט לידי רתיחה תוך כדי ערבוב עם מטרפה מדי פעם (שהרוטב לא יישרף)
  • בקערה נפרדת טורפים את אבקת מרק הפטריות והתבלינים ויוצקים לתוך הסיר. מנמיכים את הלהבה.
  • מבשלים עוד כ- 5 דקות ולאחר מכן מבליעים את גבינת הפרמזן בתבשיל ומבשלים עוד כ- 2 דקות.



Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2018