ברירת-מחדל  |  
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest

חיפוש באתר:
Custom Search
 

המצרכים:

  • 6 ביצים                                   
  • קורט מלח
  • 1 כוס סוכר                               
  • 1/2 כוס קמח מצה
  • 2 כפות שמן                            
  • 1/2 כוס קמח תפוחי אדמה
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1 כף קליפת לימון מגורדת

אופן ההכנה:

  •   לחמם את התנור לחום בינוני.
  • להקציף את החלבונים ולהוסיף את הסוכר ב 5 – 4 פעמים עד שמתקבל קצף גמיש.
  • לבחוש בקערה נפרדת את החלמונים, השמן, מיץ לימון, תמצית וניל, קליפת לימון וקורט מלח.
  • להוסיף לתערובת החלמונים את הקמח מצה וקמח תפוחי האדמה.
  • לערבב הכל יחד. לאפות כ 60 – 50 דקות.

העוגה מוכנה כאשר קיסם הננעץ במרכזה יוצא נקי.

להוציא את העוגה מהתבנית לאחר צינון של כ 15 דקות.

גיוון: במקום קמח המצה וקמח תפוחי האדמה ניתן לשים אגוזים קצוצים דק.

עוד מתכונים כשרים לפסח:
 

קערת ליל הסדר

 

כופתאות קמח מצה- קניידלעך

 

מצה בראן

 

בובלה - לביבות אווריריות לפסח

 

פנקייק (חביתיות) לפסח

 

פשטידת קמח מצה

 

עוגת גבינה מצופה שמנת כשרה לפסח

 

עוגת טורט כשרה לפסח

 

עוגיות ריבועיות משומשום ובוטנים כשרות לפסח

 

כדורי גבינה מתוקים - מתכון כשר לפסח

יש 2 עמודים
1  2   לעמוד הבא   


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2018