ברירת-מחדל  |  
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest

חיפוש באתר:
Custom Search
 


עוגיות כריך ממולאות בריבת פטל ומצופות בזיגוג פטל ורוד.

חומרים:
  • 150 גרם חמאה או מרגרינה
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 1 חלמון
  • 1/4 כפית תמצית וניל
  • 2 כוסות קמח
  • 100 גרם (1 כוס) שקדים טחונים
  • ריבת פטל

לזיגוג:
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 1 כפית תרכיז פטל
  • מעט מים

אופן ההכנה:
  • מקציפים את החמאה, או המרגרינה, עם אבקת הסוכר, עד שהתערובת בהירה ואוורירית. מקציפים פנימה חלמון ותמצית וניל.
  • מנפים את הקמח ומוסיפים לתערובת המוקצפת, יחד עם השקדים הטחונים. מערבבים ולשים לבצק חלק. עוטפים את הבצק ומקררים במקרר במשך 1-2 שעות.
  • מחממים תנור לחום בינוני ומשמנים קלות תבניות אפיה שטוחות.
  • מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים אותו לעלה בעובי 3 מ"מ. בעזרת חותכן עוגיות עגול, או כוס, קורצים עיגולים מעלה הבצק. מסדרים את העיגולים בתבניות המשומנות ואופים בתנור במשך 5-7 דקות, עד שהעוגיות משחימות מעט. מצננים את העוגיות על רשת מתכת.
  • מורחים מעט ריבה על מחצית מכמות העוגיות, ומכסים בעוגיות הנותרות.
  • להכנת הזיגוג, מנפים את אבקת הסוכר לתוך קערה. מוסיפים תרכיז פטל ומים בכמות שתספיק ליצירת זיגוג סמיך. מצפים בזיגוג את העוגיות העליונות ומניחים לו להתקשות.
  • עוגיות אלה אינן נשמרות זמן רב.


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2018