ברירת-מחדל  |  
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest

חיפוש באתר:
Custom Search
 

מרכיבים:

כ- 2.5 ק"ג אבטיח (בתחילת העונה, לא בשל)
2-3 גבעולי סלרי
צרור שמיר
10 שיני שום- כל אחת חתוכה לשלוש
2 כפות מלח
1/2 כוס חומץ

אופן ההכנה:

חותכים את האבטיח למשולשים בגודל של 4-5 ביסים
מניחים את האבטיח בצנצנת לפי שורות (בין לבין מפזרים את שיני השום) עד שהצנצנת מלאה
בשכבה העליונה שמים את הסלרי והשמיר
אחרי מספר שעות לערבב את הצנצנת ולטעום כדי לבדוק אם יש מספיק מלח. אם חסר- להוציא מעט נוזל, להוסיף לו מלח, להחזיר ולערבב היטב.

מוכן לאחר 3-4 ימים.


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2018