ברירת-מחדל  |  
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest

חיפוש באתר:
Custom Search
 

המצרכים:
  • 4 תפוחי אדמה
  • 2 גזרים
  • 4 קישואים
  • בצל גדול
  • 2 ביצים
  • 1/4 כוס קמח לבן
  • מלח, פלפל, אבקת מרק עוף
אופן ההכנה:
  • לגרד בפומפיה גסה את תפוחי האדמה, הגזר, הקישואים והבצל.
  • להוסיף כפית מלח, לערבב היטב ולהניח לעשר דקות במסננת להגרת נוזלים.
  • אחרי עשר דקות לסחוט את התערובת בידיים עד שתהיה יבשה
  • לטרוף את הביצים ולהוסיף לתערובת הירקות.
  • לתבל בפלפל ומעט אבקת מרק עוף ולערבב (ניתן להוסיף בשלב זה גם פטרוזיליה קצוצה)
  • להוסיף את הקמח- אם התערובת רכה מדי, להוסיף עוד קמח
  • להכין לביבות מהתערובת ולטגן בשמן חם משני הצדדים



Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2018