ברירת-מחדל  |  
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest

חיפוש באתר:
Custom Search
 

מתכון שילדים אוהבים.

החומרים:
2 ביצים
2 כפות גבינה לבנה 9%
4 כפות קמח תופח
קוביית מרגרינה (1/8 מרגרינה) בלי מלח
מעט סוכר (סירופ מייפל, סירופ שוקולד)

אופן ההכנה:
  • מערבבים את הביצים, הגבינה והקמח לבלילה אחידה ללא גושים
  • ממיסים את קוביית המרגרינה במחבת טפלון, שופכים את הבלילה למחבת החם ומכסים
  • מטגנים על אש קטנה בכל פעם כמות של 1/2 מצקת, משני הצדדים (הופכים אחרי כ-5 דקות, כשהבלילה נהיית זהובה)
  • להוציא מהמחבת, לקרר קצת ולהגיש עם סוכר, סירופ מייפל, או סירופ שוקולד


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2018