ברירת-מחדל  |  
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest

חיפוש באתר:
Custom Search
 

מרכיבים:
  • חבילת מרגרינה
  • 2 חבילות שוקולד לבן
  • 4 ביצים
  • כוס וחצי קמח תופח
  • כוס וחצי סוכר

אופן ההכנה:
ממיסים חבילת מרגרינה ומורידים מהאש.
מוסיפים את הקקאו או 2 חבילות השוקולד. מערבבים כשזה לא על האש עד לקבלת מרקם אחיד ומחזירים לאש. מורידים מהאש (השוקולד הלבן לא מתערבב עם המרגרינה אבל זה בסדר).
לערבב במיקסר את 4 הביצים, הקמח התופח והסוכר. להוסיף את השוקולד המומס ולערבב.
לשפוך הכל לתבנית משומנת בינונית ולאפות כ- 25 דקות בחום בינוני (175 מעלות).
לאחר שמוציאים מהתנור לפזר למעלה אבקת סוכר.


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2018