ברירת-מחדל  |  
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest

חיפוש באתר:
Custom Search
 

האם אתם יודעים איך להשליך את השמן שהשתמשתם בו כדי לבשל או לטגן?

גם אם אתם ל א מטגנים הרבה, כשאתם עושים את זה, בדרך כלל אתם זורקים את
השמן המשומש בביוב של כיור המטבח או האסלה, נכון?

מסתבר שזוהי אחת הטעויות הנפוצות שאנו עושים.

למה אנחנו עושים את זה? פשוט מפני שאף אחד לא הסביר לנו איך לעשות את זה
בצורה מתאימה. היות וכך, הדבר הנכון שאנחנו יכולים להמליץ לעשות כאן זה:

1. לחכות, כן, לחכות, אף אם זה יקח קצת יותר זמן, שהשמן שהשתמשת
התקרר.

2. לשפוך את שאריות השמן בתוך בקבוק פלסטיק (כמו בקבוק קוקה קולה או
אחר)

3. לסגור את הבקבוק ולשים אותו באשפה הרגילה.

ליטר שמן שנשפך לכיור פוגע במיליון ליטרים של מים!!!!!!!!!!!

זו כמות מספקת לצריכת מים של אדם אחד ל-14 שנים.

כולנו צורכים מים!

מידע זה הגיע כמכתב שרשרת שמטרתו להגיע לכמה שיותר אנשים שיהיו מודעים
לתוכנה וגם יפעלו כדי לשמר את המים של כולנו.

זה תלוי בנו לשמר עשרות מיליוני ליטרים של מים. הבה נשמר את העולם שלנו,
לא עבורי ולא עבורך, עבור ילדינו, הבה נהיה חברה אחראית, בואו נתחיל היום.

מסר זה מיועד לכל אחד מאתנו. אנחנו יכולים לעזור לשמר את הכוכב שלנו עם
קצת מודעות.

תודה על נכונותך לקחת חלק בהעברת מייל זה

לטיפ הבא                    רוצה לקבל טיפים למטבח באי מייל שלך?                 לטיפ הקודם



Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2018