ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 




מי לא אוהב קסטה? כמעט כולם אוהבים קסטה והויכוח היחיד שיש בעניין הקסטה הוא איזה טעם אוכלים קודם- את הוניל או השוקולד? אם אתם אוהבים יותר את הוניל, האם אתם משאירים אותו לסוף ולהיפך? אין הרבה התלבטויות בעניין הקסטה. פשוט שני ביסקוויטים רגילים שביניהם יש מלבן של גלידה בטעם וניל ושוקולד.
בא השף פרנסואה פאיארד והחליט לשדרג את הקסטה ולקחת אותה לשיאים חדשים- את הביסקוויטים הפשוטים הוא החליף בעוגיות מקרון בצבעים שונים ואת הגלידה שביניהם הוא מציע בטעמי קרמל עם מלח, קוקוס מנגו ופיסטוק פטל. את כריכי המקרון גלידה שלו אפשר להשיג רק בבית המאפה היוקרתי שלו Payard שנמצא בעיר ניו יורק בשדרה השלישית.
אם אתם מבקרים בניו יורק, כדאי לכם לקפוץ לבית המאפה ולרכוש מקרונים עם גלידה תמורת 5$ בלבד. 
כריך גלידה מעוגיות מקרון 

כריך מקרון עם גלידה



                          רוצה לקבל עדכונים מהאתר באימייל?



עוד בפינת הדיאטה ז"ל:
איך להכין גלידה מטוגנת

איך להכין גלידה מטוגנת

08/07/2014 09:52:00

המשך לקרוא »
ספלי שוקולד

ספלי שוקולד

05/07/2014 08:46:00

המשך לקרוא »
פיצה משוקולד

פיצה משוקולד

02/07/2014 19:46:00

המשך לקרוא »
מנג'טים אכילים

מנג'טים אכילים

02/07/2014 19:25:00

המשך לקרוא »
ג'לי עם צורות של פרחים בתלת מימד 3D

ג'לי עם צורות של פרחים בתלת מימד 3D

02/07/2014 08:07:00

המשך לקרוא »
מאכלים בצבעי הקשת- עמוד 2

מאכלים בצבעי הקשת- עמוד 2

29/06/2014 12:10:00

המשך לקרוא »
מאכלים בשלל צבעי הקשת

מאכלים בשלל צבעי הקשת

29/06/2014 11:11:00

המשך לקרוא »

כריכים יצירתיים עמוד 3

23/11/2010 15:28:00

המשך לקרוא »

סנדוויצ'ים יצירתיים עמוד 2

23/11/2010 15:27:00

המשך לקרוא »

סנדוויצ'ים יצירתיים

23/11/2010 15:27:00

המשך לקרוא »
יש 4 עמודים
לעמוד הקודם    1 2 3  4   לעמוד הבא   


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017