ברירת-מחדל  |  
פינת הגאדג'טים והמתנות המקוריות  |  מזג האוויר בישראל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


 

עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 




המצרכים:
  • 1 ק"ג תפוחי אדמה
  • 50 גרם חמאה
  • 90 סמ"ק שמן זית
  • שני בצלים קצוצים
  • כפית שום כתוש
  • 50 גרם קמח
  • 250 גרם פטריות שמפיניון ויער חתוכות
  • חצי כוס יין לבן
  • 500 מ"ל שמנת לבישול
  • תבלינים: מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט, בזיליקום קצוץ
אופן ההכנה:
  • קולפים את תפוחי האדמה, פורסים אותם ומסדרים בתבנית מתאימה. מפזרים מעט מלח.
  • מחממים בסיר את החמאה, שמן הזית ומטגנים את הבצלים הקצוצים וכפית השום הכתוש.
  • מוסיפים את הקמח ומטגנים דקה, מוסיפים את הפטריות, היין, השמנת והתבלינים ומבשלים על אשה נמוכה כחצי שעה.
  • יוצקים את הרוטב על תפוחי האדמה עד שהוא מכסה אותם ואופים בתנור ב- 180 מעלות כ- 50 דקות.
  • אפשר לפזר גבינה מגורדת, לאפות עוד חמש דקות ולהגיש.





Go Back  Print  Send Page

עיזרו לנו לשדרג את האתר!