מזג האוויר בישראל  |  








© התכנים באתר זה הינם מקוריים ושייכים לפרינטיים או שקיבלו אישור מבעל זכויות היוצרים לפרסמם באתר.
עם זאת, אם מצאתם חומר שמוגן בזכויות יוצרים ואתם מאמינים שפרסומו מהווה הפרת זכויות יוצרים, אנא פנו אלינו במייל ואנו נדאג להסירו.

 

המצרכים:
  • 1 ק"ג תפוחי אדמה
  • 50 גרם חמאה
  • 90 סמ"ק שמן זית
  • שני בצלים קצוצים
  • כפית שום כתוש
  • 50 גרם קמח
  • 250 גרם פטריות שמפיניון ויער חתוכות
  • חצי כוס יין לבן
  • 500 מ"ל שמנת לבישול
  • תבלינים: מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט, בזיליקום קצוץ
אופן ההכנה:
  • קולפים את תפוחי האדמה, פורסים אותם ומסדרים בתבנית מתאימה. מפזרים מעט מלח.
  • מחממים בסיר את החמאה, שמן הזית ומטגנים את הבצלים הקצוצים וכפית השום הכתוש.
  • מוסיפים את הקמח ומטגנים דקה, מוסיפים את הפטריות, היין, השמנת והתבלינים ומבשלים על אשה נמוכה כחצי שעה.
  • יוצקים את הרוטב על תפוחי האדמה עד שהוא מכסה אותם ואופים בתנור ב- 180 מעלות כ- 50 דקות.
  • אפשר לפזר גבינה מגורדת, לאפות עוד חמש דקות ולהגיש.


+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page