ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 

המרכיבים:

3 עלי פילו
5 תפוחי עץ קלופים מסוג גרנד סמיט
1/2 כוס סוכר
25 גרם חמאה
1 שקית סוכר וניל
1/2 כוס צימוקים לבנים

אופן ההכנה:

1. מבשלים את תפוחי העץ עם החמאה, הסוכר ושקית סוכר הוניל.
2. מוסיפים את הצימוקים הלבנים ומקררים
3. פורסים את 3 עלי הפילו כך שנוצרת חפיפה של 50% ביניהם, מורחים חמאה מומסת- שכבה דקה.
4. מניחים את תפוחי העץ בצד הקרוב מימין לשמאל.
5. מגלגלים לגלילה, מרוחים בביצה טרופה ואופים בחום של 195 מעלות במשך 20 דקות בערך, עד שהבצק נהיה זהוב.
6. מפזרים אבקת סוכר ומגישים. הצעת הגשה: עם כדור גלידת וניל בצד או קצפת.


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017