ברירת-מחדל  |  

חיפוש באתר:
Custom Search
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest
 

המצרכים (ל- 4-6 מנות):
  • 2 חלמוני ביצים בינוניים
  • 1 כפית חרדל דיז'ון
  • 300 מ"ל שמן זית עדין
  • מיץ מ- 1 לימון טרי
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה:
  • מניחים קערת מיקסר על מגבת כדי שלא תזוז.
  • מוסיפים את החלמונים לקערה, ביחד עם החרדל ומעט מלח ופלפל וטורפים היטב עד שהתערובת חלקה.
  • מוסיפים את השמן בהדרגה, עד שהחומרים מתלכדים למרקם קרם של מיונז סמיך
  • מוסיפים את מיץ הלימון וטורפים קלות
  • אם התערובת סמיכה מדי, מדללים אותה בתוספת טיפות מים ואז טורפים שוב
  • אפשר לאחסן במקרר למשך 3-4 ימים בלבד


Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017