ברירת-מחדל  |  
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 



עיקבו אחרינו ב-Pinterest

חיפוש באתר:
Custom Search
 

רוטב המומלץ כתוספת לירקות קלויים, סלטים שונים של ירקות טריים, מאפים מבצק פריך, קוסקוס או סלט תפוחי אדמה.

המצרכים:
  • 100 גרם פלפל יבש בשמן זית ו- 2 כפות של השמן מהצנצנת
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית חרדל דיז'ון
  • 10 עלי בזיליקום
  • 6 זיתי קלמאטה מגולענים או כל סוג אחר של זית שחור
  • 1 כף מלאה של צלפים משומשים מסוננים ממים
  • 6-8 כפות מים רתוחים
  • מלח, פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה:
  • שמים את הפלפלים עם השמן מהצנצנת, מיץ הלימון, שמן הזית והחרדל במעבד מזון קטן או בלנדר ומערבבים 20-30 שניות עד שהתערובת חלקה.
  • מתבלים לפי הטעם
  • קוצצים את הצלפים והזיתים, קורעים את עלי הבזיליקום ומוסיפים הכל לקערה.
  • מערבבים ומוסיפים את המים החמים בהדרגה עד שמגיעים ליצירת תערובת אחידה ואוורירית.



Go Back  Print  Send Page

פינת הילדים
 





הוספה למועדפים
  |  הפוך לעמוד הבית    |  תנאי השימוש באתר | מפת האתר  |  כתבו לנו  | 
כל הזכויות שמורות © לפרינטיים 2017